International Ska Circus

18.4.09



Geçtiğimiz Perşembe Ghetto’da gerçekleşen International Ska Circus'ın menüsünde, ara sıcak olarak İstanbul Ska Foundation,Dengesiz Herifler ve H.I.S; ana grup olarak The Toasters ile Deal’s Gone Bad vardı. Böyle organizasyonlara aç ve minnettar olan ska tayfasının coştuğu gecede, ziyafet şöyle gelişti:





Haşere İlaçlama Servisi: "Arsız" isimli bestelerini dinlediğim gibi aşık olduğum ve o gün bugündür hiç bir konserlerini kaçırmadığım haşere çocuklar,benim için gecenin tek hayal kırıklığı oldu: Ghetto'ya ulaştığımda çoktan sahnedelerdi ve "Sistem"i çalıyorlardı,'ah çok özlemişim' diye iç geçirmeme kalmadan indiler!

Dengesiz Herifler: Uzun zamandır takipte olmama rağmen, Angara'lı olmaları sebebiyle canlı dinleme şerefine ilk kez erişebildiğim dengesiz çocukların sahne performansı da müzikleri kadar enfesmiş. Şuradan izleyip hak verebilirsiniz..



İstanbul Ska Foundation: Tek kelimeyle mükemmellerdi. İstanbul'umuzda böyle bir grup var ve bundan ne yazik ki çok az insanın haberi var. Şuradan izleyip şaşırabilirsiniz..



Deal’s Gone Bad: İstanbul Ska Foundation'dan sonra (ve The Toasters'dan önce) çıkmaları itibarı ile önce biraz karambole geldiler; sonra ziyadesiyle salladılar, zıplattılar, coşturdular, gaza getirdiler, gecenin sürprizi oldular. Kendileriyle tanıştığıma memnun oldum! Şuradan siz de memnun olabilirsiniz..



The Toasters: lean, mean, ska machine amcaları izlemek aşırı keyifliydi; bünye dans mı etsin, hayranlıkla baka mı kalsın bilemedi. Gecenin tek kötü yanı çabuk bitmesiydi. Nice ska organizasyonlarına diyelim, yine hafta içi olsun, yine sadece kendi kitlesi gelsin, ama daha sık gerçekleşsin mümkünse..



!!NOTA BENE!!
The Toasters'ın davulcusuna "can i kiss you" demedim, diyemedim.

 

©Copyright 2011 ... | TNB | Blogger Blog Templates